Αντώνης Remos κατοικούν @ 54dreamynights

Οι Loux και Anttonis remos ολοκληρώνουν την κερδοφόρα καλοκαιρινή τους σεζόν με μια μοναδική ζωντανή παράσταση στην Αθήνα. Καθ ‘όλη τη διάρκεια του χειμώνα 2004 ο αντώνης Remos φαίνεται ζωντανός με τους γιώργους dalaras στην ολοκαίνουργια αθηναϊκή εγκατάσταση “. Stick με μας, η ιστοσελίδα μας εμπλουτίζεται καθημερινά με καταστήματα, εκδηλώσεις και επιλογές αναψυχής. Τα τραγούδια γράφτηκαν από τον Γιώργο Θεοφάνους, έναν μακροπρόθεσμο και ίσως τους πλέον αναγνωρισμένους κυπριακούς συνθέτες στην Ελλάδα. Η Marinella, ο αγαπημένος της εφεδρικός τραγουδιστής, ήταν ο πρωταρχικός άνθρωπος από την πλευρά του για οκτώ χρόνια, τόσο στη ζωή όσο και στη σκηνή.

Για άλλη μια φορά θα έχουμε μια μαγική βραδιά με τον Αντώνη Remos στο καλύτερό του, ενώ θα χορέψουμε με τις πιο ζωντανές επιτυχίες του και θα τραγουδήσουμε μαζί με τις πιο τρομερές μπαλάντες του. Παρόλα αυτά, τονίζουμε ρητά ότι το συντακτικό εργατικό δυναμικό των Ελλήνων παρατηρητών δεν υιοθετεί τις απόψεις των χρηστών. Η τελετή απονομής

αθηνων αρενα από την υποστήριξη μιας δεύτερης μουσικής που καταγράφηκε το 2005 από τον antonis remos με τον Andrew, ένα άλλο elpida “παιδί.

Όταν τα remos ήρθαν στη σκηνή λίγο πριν από τις 4:00 π.μ., τα πυροτεχνήματα φωτίζουν τον ουρανό της κοσμοπολίτικης παραλίας. Με τίτλο “Evening and day” στην περιοχή της Αθήνας, ο antonis remos εισήγαγε μια ξεχωριστή μορφή διασκέδασης. Ο καλλιτέχνης Elpida είναι ένας νέος τίτλος που ιδρύθηκε από τον σύλλογο εδώ και 12 μήνες και πιθανότατα θα δοθεί για δύο χρόνια σε διακεκριμένους καλλιτέχνες που έχουν την ανταμοιβή, την πρόθεση και τη δυναμική για να προωθήσουν το “πολύ καλύτερο” και τους στόχους του να ευαισθητοποιήσει την κοινωνία σε θέματα που αφορούν αιματολογικές και ογκολογικές παθήσεις παιδικής και εφηβικής ηλικίας.

Το 2005 ο antonis remos παίζει ζωντανά στο περιβάλλον της Αθήνας για δεύτερη χρονιά στη σειρά. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ελπίδας «και ο οραματισμός των ελπίδων», η κα Marianna εναντίον Βαρδινογιάννη, υποδέχθηκε τον αντώνη Remos και τη σύζυγό του yvonne bosnijak στην ογκολογική μονάδα των παιδιών. Για πρώτη φορά, ανάμεσα στους πιο διακεκριμένους Έλληνες συνθέτες έδωσαν τα τραγούδια τους στο antonis remos και για δεύτερη φορά στη σειρά, το άλμπουμ κέρδισε την πλατινένια κατάσταση.

Η Marinella, με τη μοναδική της μέθοδο, θα μας ταξιδέψει ουσιαστικά με τα πιο αναγνωρισμένα και αγαπημένα τραγούδια του επαγγέλματός της. Τον Απρίλιο του 1998 ξεκίνησε το δεύτερο άλμπουμ του, το kairos na pame parakato. Αναμένεται ότι η πανέμορφη νύφη θα βάλει ένα φόρεμα που σχεδίασε την μεγάλη μέρα, καθώς η yvonne έχει την προσωπική της γραμμή ρούχων. Για πρωταρχικό χρόνο και που μπορούν να αποδοθούν σε αίτημα των ατόμων, οι 2 καλλιτέχνες προχωρούν αυτό το δωδεκάμηνο μέχρι και τον Μάρτιο του 2008.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *